PODJETJE ALPE, D.O.O., BOHINJSKA BISTRICA JE USTANOVIL ANDREJ PIKON LETA 1990.

Kot učitelj smučanja 3 stopnje, plezalni inštruktor in alpinist vodi šolo smučanja in deskanja v zimskem času in šolo plezanja v poletnem času. Dokaz za uspešno delo so naše stranke, ki se iz leta v leto vračajo in nam omogočajo, da je naša ponudba storitev vse bolj pestra.

Vodenje navedenih tur opravljajo izurjeni gorski vodniki, alpinistični in planinski vodniki. Vsa potrebna plezalna oprema, za šolo plezanja ali za vodenje, je vključena v navedenih cenah. Vsi prevozi oseb so namenjeni izključno koristnikom naših storitev, navedenih v katalogu.

+386 (0)40 349 669

+386 (0)31 228 008

@AlpeBohinj

/AlpeBohinj

Youtube Kanal

E-mail

Na voljo smo tako poleti kot pozimi!

Pisarna smučarske šole in izposojevalnica smučarske opreme se nahaja v Bohinju, Triglavska cesta 46, Bohinjska Bistrica. Učenje pa poteka na Voglu, Soriški planini, Senožetih ali Pokljuki. Lahko pa se odločite za enodnevni smučarski izlet v bližnjih avstrijskih ali italjanskih smučiščih.

Plezalna šola se nahaja Pod skalco ob Bohinjskem jezeru. Najdete nas v lični leseni hiški, kjer dobite informacije v zvezi s plezanjem, rezervirate oz. se dogovorite za aktivnost iz naše ponudbe, kupite ali si najamete plezalno opremo in za začetek preplezate 22 m dolgo smer v steni Pod skalco.

Cenik
Kontakt
0
Dni na leto
0
Let izkušenj
0
% zadovoljstvo
0
Uspešnih tečajnikov